top of page
Lelie bloem

Na het overlijden van mijn broer werd ik volledig neergehaald door een overdosis emoties. Met hulp van Channa heb ik me diep in de rouw gestort. Heftig en zwaar, maar ik heb er zoveel voor teruggekregen. Ik voel me weer sterk en kan weer blij zijn. Channa heeft me bijzondere inzichten gegeven. Ik ben blij dat ik bij haar terecht kon (Cliënte uit Schagen)

Clienten vertellen

Channa heeft behoorlijk snel de vinger op de zere plek weten te leggen. Al vanaf mijn adolescentie heb ik last van dwanggedachten. Onder deze dwanggedachte bleek een oorzaak te zitten die mij totaal verraste. Channa  heeft ze mij stukje bij beetje meegenomen naar de oorzaak. Met veel aandacht en zonder ook maar 1 keer iets op te schrijven tijdens de sessies (ze heeft geen computer die aanstaat of schrijfblok op schoot).

Eerdere therapieën hadden geen soelaas geboden, daarom was ik ook wat sceptisch toen Channa zei: en nu ben je er. Het is klaar.

Inmiddels ben ik een aantal maanden verder en ik huppel door het leven en wordt niet meer begrenst door dwanggedachten. Mijn leven is zoveel leuker. Ik heb een nieuwe baan die beter bij me past en ga een HBO-opleiding starten waarvoor ik voor de therapie veel te weinig zelfvertrouwen had.

Dank je wel, Channa, je bent een bijzonder en toegankelijk mens.

(Cliënte uit Alkmaar)

Liefdevol, doortastend, prikkelend en motiverend. Zo kan ik Channa het beste omschrijven. Maar eigenlijk is het moeilijk om in woorden uit te drukken hoe fijn de manier van werken en de omgang met cliënten is. Je moet het gewoon ervaren. Ik gun iedereen een Channa!!

(Cliënte uit Alkmaar)

Ik weet nog dat Channa in het eerste mailcontact zei dat ze het leuk vond om met mijn 'problemen' aan de gang te gaan terwijl ik het verschrikkelijk vond. En inderdaad brengt ze veel plezier en enthousiasme in de sessies. Ik merkte dat niks gek was en dat ze heel fijngevoelig is. Ze leerde me dat het om de subtiele gevoelens gaat terwijl ik grote verandering verwachtte. Of in ieder geval een hoop emotie en schokken. Maar de werkelijkheid zit hem in het erbij blijven en opmerkzaam zijn wat er gebeurt. Er komt van alles op maar dat hoeft niet weg. Ik kan Channa iedereen aanraden.

(Cliënt uit Alkmaar)

Channa heeft snel door waar het om gaat. Veel praten en analyseren is niet nodig.  Ze ging snel met me naar m’n onderliggende gevoelens en gedachten en m’n gedrag dat daaruit voortvloeide. Ze liet me inzien en ervaren dat dit niet klopte of ongezond was, en zorgde ervoor dat ik dat los kon laten. En dan vooral hielp ze me de gezonde manier te zien en te ervaren en die te integreren. Ze kon ook altijd helder aangeven in hoeverre dit me lukte en hielp en stimuleerde me om verder te gaan.
Ze begeleidde me al pratend door de sessie heen, ik raakte regelmatig in een soort trance. Ik kreeg ook af en toe oefeningen mee die me goed hielpen me beter te voelen.
Ook heeft ze me enkele belangrijke eigenschappen en kwaliteiten die ik heb, aangegeven en het besef daarvan is zeer ondersteunend doordat ik mezelf nu beter begrijp en besef wat bij me hoort.
Channa heeft me erg goed geholpen. Ze begrijpt ontzettend goed hoe het ‘bij je werkt’, is erg betrokken, vriendelijk en zet zich enorm voor je in.

(Cliënte uit Schoorl)

Ik ben echt super tevreden met mijn therapeute Channa. Ik heb eerder al eens een depressie gehad, maar de therapie die ik daarvoor kreeg, leek in geen enkel opzicht op de therapie die Channa gaf. Ik had heel graag toentertijd ook Channa willen hebben getroffen. Dan had ik een veel kortere periode therapie nodig gehad vermoed ik.

Channa heeft mij ook op het vlak van ik als HSP persoon vreselijk goed begeleid!! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

(Cliënte uit Amsterdam)

WAUW!! Channa is zo'n liefdevolle vrouw.

Met heel veel warmte en liefde heb ik iedere sessie met Channa ervaren.

Na iedere sessie ging ik lichter, (bijna) huppelend de deur uit. Channa is een hele fijne vrouw.

Zonder oordeel, met heel veel inlevingsvermogen leidt Channa je de juiste weg, zonder te praten over 'problemen'

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat Channa op mijn pad gekomen is.

(Cliënte uit Heerhugowaard)

Vanwege angst- en paniekgevoelens die ik, bij periodes, al mijn hele leven ken, en nu door een traumatische ervaring opnieuw getriggerd waren, kwam ik bij therapeute Channa Ipenburg terecht. Deze bijzondere, zeer inlevende vrouw heeft mij de handvatten geboden om hier op een andere manier mee om te gaan. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor.

(Cliënte uit Amsterdam)

De behandelingen van Channa hebben me geholpen en gestimuleerd om bij mijn gevoel te komen en dit te volgen. Haar positieve aanmoediging gaf me vertrouwen dat ik op de goede weg zat en stimulans om de veranderingen die ik wilde aanbrengen in mijn leven ook echt door te zetten. Het was net het duwtje in de rug wat ik nodig had om -hoe spannend ook- weer op mijn innerlijke kompas te varen (Cliënte uit Amsterdam)

Zeer fijne sessies bij Channa gehad. Juiste tijd en juiste persoon

(Cliënte uit Amsterdam).

Toen ik aan deze therapie begon, had ik het gevoel dat ik eindeloos zou moeten praten om bij de kern van mijn verdriet en frustraties te komen. Maar toen kende ik Channa dus nog niet. Met weinig woorden (maar wel veel meevoelen) weet ze doorbraken te forceren waarop je eindeloos kunt teren. De kracht daarvan is veel intenser dan van een inzicht dat je door woorden verwerft. Na een paar van zulke momenten op rij (11 sessies in totaal) ben ik veel lichter, zekerder en energieker dan voorheen, en ik weet zeker dat dat zo blijft. 

(cliënt uit Amsterdam)

bottom of page